PAckraft

Sus i maven og scenisk landskab

Få et sus i maven når du sejler på det strømmende vand i din packraft. Packcrafting er en relativ ny aktivitet, der hurtigt har vundet sit indpas i Norge. Det er en letvægts "gummibåd", som kan pakkes sammen og transporteres fastspændt på rygsækken, heraf navnet "pack-raft" Du kommer hurtigst afsted i det strømmende vand, mens du sejler i smukt, varieret landskab. Packraft er en slags riverrafting, med den forskel, at du styrer båden alene.

Hvis du har lyst til at være kaptajn på egen båd, have det sjovt og blive udfordret, så tag med på Packrafting grupperejse i Trysil i Norge. Det bliver både actionfyldt, når vi suser gennem det brusende vand, og samtidig bliver der tid til at drikke kaffe i rolige passager. Turelementet er en ligeså stor del af det som action-delen. Du vil få grundig guide i, hvordan du styrer din packraft, så du er klar til at tage på eventyr og opleve naturen på en helt ny måde.

Packraftture

Button Text

FRA  2.200 DKK

PRIS 2950
+betalingsgebyr

Packraftur til Trysil

Tag med på packraftur, når vi skal ned af strømmende vand. Du er kaptajn i din egen båd, som både byder på strømmende vand og rolige passager

kr. 8.990 DKK

5-9 august 2024

Planlæg en tur

Førstehjælp på tur med Nordic Outdoor Doctors

Udstyrsguide

Sov i hængekøje på friluftsturen

Planlæg en tur

Mad på tur: 5 geniale snacks på tur

Udstyrsguide

Guide til det rigtige liggeunderlag og R-værdi

Udstyrsguide

Guide til soveposer: Sådan undgår du at fryse